TICA catterynaam aanvragen

Om bij Cats and Tulips stambomen te kunnen aanvragen dient u, naast lid van ons te zijn, ook uw catterynaam te laten registreren bij TICA. Wanneer u in het verleden al eens een TICA catterynaam heeft aangevraagd, dan is deze nog steeds geldig en kunt u deze gebruiken. Wanneer u wel een catterynaam heeft, maar deze is ergens anders geregistreerd b.v. FIFé of CCR, dan dient u alsnog uw catterynaam in TICA te registreren. In het geval dat uw catterynaam al in TICA voorkomt, bent u genoodzaakt uw catterynaam met tenminste 2 letters te wijzigen.

 

Leest u ook goed het aanvraagformulier door, zodat u weet aan welke eisen uw catterynaam moet voldoen om te kunnen worden geregistreerd. De kosten om een catterynaam te registreren zijn € 70,-. Deze dient u over te maken naar rekeningnummer NL44INGB0008242579 t.n.v. Cats and Tulips te Hellevoetsluis ( o.v.v. TICA catterynaam). Het aanvraagformulier stuurt u op naar onze leden administratie:

tica

Desiree Alderliesten
Piet Heynstraat 29
3333 TM Zwijndrecht
078-8438551 (na 18.00 uur) Ledenadministratie@catsandtulips.nl

 


Individuele Kat registratie

Om met uw kat TICA titels te kunnen behalen, dient u voor uw kat een TICA registratienummer aan te vragen. Wanneer u uw kat inschrijft voor een TICA show en uw kat heeft een TICA registratie nummer, dan moet u dat invullen op het inschrijfformulier. Dit nummer wordt ook in de catalogus vermeld. Hierdoor kan TICA in Amerika altijd nagaan hoeveel punten een bepaalde kat heeft gehaald en of het al voldoende punten voor een titel heeft. U mag uw kat slechts eenmalig zonder dit registratienummer showen zonder dat u punten voor een titel mist. Wanneer U een kat in New Traits of New Breed classes wilt showen is een TICA registratie al bij de eerste inschrijving verplicht.

Wanneer u voor uw kat een TICA registratienummer wilt aanvragen, dan dient u het formulier Individual Cat registratie in te vullen. Verder dient u een kopie van de stamboom erbij te doen en een kopie van het eigendomsbewijs. Verder dient u een kopie van de stamboom erbij te doen en een kopie van het eigendomsbewijs wanneer er geen eigenaar gegevens op de stamboom vermeld staan. Dit alles stuurt u op naar:tica

 

Miriam Muller
Smitsweg 23
3222 AG Hellevoetsluis

0181-317325
Email: stamboek@catsandtulips.nl

 

Deze registratie kost € 20, - Dit bedrag graag overmaken naar rekening nummer NL44INGB0008242579 t.n.v. Cats and Tulips te Hellevoetsluis o.v.v. TICA kat registratie.TICA titel registratie

Wanneer uw kat op een TICA show 1 of meerdere finales gehaald heeft, heeft hij/zij waarschijnlijk ook een titel behaald. Door het titelregistratieformulier in te vullen, kunt u zien of uw kat al voldoende punten heeft voor een TICA-titel. De kosten bedragen € 5,- per titel, met uitzondering van de titel voor Supreme; deze kost € 10,- tica
Het formulier kunt u opsturen naar:

 

John Monster

Jupiterstraat 19

3204 BE Spijkenisse

0181-610307

Email: titelregistratie@catsandtulips.nl

 

Het verschuldigde bedrag dient u over te maken op rekening NL44INGB0008242579 t.n.v. Cats and Tulips
te Hellevoetsluis o.v.v. TICA titel.


TICA nestregistratie

Het is ook mogelijk uw nest kittens bij TICA te registreren. U dient dan het formulier
TICA nestregistratie in te vullen en op te sturen naar:

 

tica

Miriam Muller
Smitsweg 23
3222 AG Hellevoetsluis

0181-317325
Email: stamboek@catsandtulips.nl

 

De kosten die hieraan verbonden zijn, zijn afhankelijk of beide ouders reeds in TICA geregistreerd zijn of niet. U doet er verstandig aan eerst contact met ons op te nemen.

Wanneer u uw nest bij TICA laat registreren, dan krijgt u voor elk kitten een blauwe slip. Met deze slip kunt u per kitten een TICA registratiebewijs aanvragen en eventueel een TICA-stamboom.

logo