Stamboek zaken

Cats and Tulips is een onafhankelijke vereniging die zijn eigen stamboek voert en dus ook stambomen uitgeeft. Om stambomen bij onze vereniging aan te vragen dient u fokkerlid van ons te zijn en een TICA geregistreerde catterynaam te hebben. Meer informatie over lid worden en een catterynaam aanvragen staat onder lid worden. cat


Het aanvraagformulier voor stambomen voor een nest is tevens het dekbewijs. Indien u niet de eigenaar van de kater bent, dan dient de katereigenaar dit formulier ook te ondertekenen. U stuurt het formulier pas op nadat de kittens geboren zijn. Bij de aanvraag dient ook een kopie van de stamboom en het eigendomsbewijs van beide ouders te zijn toegevoegd. Wanneer u voor de allereerste keer stambomen bij ons aanvraagt, dan dient u ook een kopie van de TICA cattery registratie op te sturen.


De kostprijs van 1 stamboom is € 10,-. Dit is een 5-generatie stamboom. Wanneer u stambomen aanvraagt dient u zelf het verschuldigde bedrag over te maken naar rekening nummer NL44INGB0008242579 t.n.v. Cats and Tulips te Hellevoetsluis. Onder vermelding van de geboortedatum van de kittens en de catterynaam. U krijgt geen acceptgiro thuis gestuurd. Ons stamboek secretariaat probeert de stambomen te versturen binnen 4 weken nadat het verschuldigd bedrag is betaald en alle benodigde papieren zijn ontvangen.

Voor leden uit het buitenland geldt er een toeslag van € 5,-. per nestje.

 

"Aanvraag procedure stambomen"
"Onze richtlijnen voor verantwoord fokken"
Heeft u verder nog vragen, dan kunt u terecht bij ons stamboeksecretariaat:


Miriam Muller
Smitsweg 23
3222 AG Hellevoetsluis

0181-317325
Email: stamboek@catsandtulips.nlKampioensregistratie

Wanneer U met uw kat naar traditionele shows gaat in binnen- of buitenland en uw kat haalt titels, dan kunt u deze titels laten registreren bij onze vereniging. Deze titels worden evenals de titels behaald in TICA vermeld op de stambomen van de nakomelingen van de betreffende kat.

Om een titel te registreren dient u het formulier voor titelregistratie in te vullen en op te sturen naar het stamboek secretariaat. Verder moet u kopieën van de behaalde titels meesturen.

Titelregistratie is gratis en wordt gedaan door John Monster.

John Monster

Jupiterstraat 19

3204 BE Spijkenisse

0181-610307

Email: titelregistratie@catsandtulips.nl

 

AniDNA

logo